Nimbamedžio aliejus



Užsakyti:
Talpa:Kaina:Kiekis:
50 ml4.00 Eur


NEEM aliejus

 

Tai giliai valantis antiseptinis aliejus. Jį galima naudoti visų tipų odai; ypač efektyviai gerina sausos ar perštinčios odos būklę. Reguliariai naudojant šį aliejų mišiniuose, oda tampa minkštesnė ir švelnesnė, atgauna natūralų spindesį ir sveiką struktūrą.

Labai veiksmingas gydant vietinius odos būklės sutrikimus. Naudojamas esant įvairioms odos ligoms (dilgėlinė, egzema, neurodermitas, furunkuliozė, psoriazė, inkštirai). Tinka ne tik probleminei, bet ir senstančiai odai, plaukų, nagų priežiūrai. Neem aliejus atbaido daugumą vabzdžių, todėl iš jo gaminami natūralūs ekologiški pesticidai, naudojamas naikinti utėlėms ir kitiems parazitams bei nuo jų apsisaugoti ne tik žmonėms, bet ir gyvūnams. 

 

Šis aliejus nevalytas, tamsus, turi stiprų ir gan nemalonų kvapą, žemoje temperatūroje gali sustingti, galimos nuosėdos ir riebaliniai gumuliukai.  Dažniausiai naudojamas maišant su kitais bazinias aliejais (iki 10 proc nimbamedžio aliejaus) . 

NAUDOJIMAS: naudokite prieš maudymąsi bei ruošiant masažo mišinius odos ir nagų priežiūrai. Kadangi aliejus turi antiseptinių savybių, naudinga jį sumaišyti su losjonais ir kremo pagrindu.

Be sintetinių dažiklių.
Be gyvulinės kilmės ingredientų.
Nebandyta su gyvūnais.

Tik išoriniam naudojimui.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kontaktai

Kaunas, Kęstučio 44
Tel.: 221303, 865998012
El.paštas: kaunas@ajurvedavisiems.lt
Darbo laikas:
I - 11-19
II - 11-19
III - 11-19
IV - 11-19
V - 11-19
VI - 11-16
VII - nedirbame
 

Duomenų apsaugos politika

Mes vertiname savo klientų saugumą, tad užsakymui įvykdyti reikalingi duomenys niekada nebus perduoti tretiesiems asmenims, nesusijusiems su užsakymo įvykdymu. 

Paspausdami mygtuką "Siųsti užsakymą" Jūs sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys bus naudojami tik užsakymo įvykdymo tikslu. Jūsų telefono numeris, pristatytmo adresas ir kontaktinis vardas bus pateiktas pristatymo kompanijai ir naudojamas tik siuntos pristatymo ir įteikimo tikslu. 

Jokie naujienlaiškiai ar informacija be atskiro Jūsų sutikimo nebus siunčiama.