Neti Pot indelis nosies plovimui







Užsakyti:
Talpa:Kaina:Kiekis:
raudonas - šiuo metu neturime7.00 Eur
didelis baltas - šiuo metu neturime5.00 Eur
mažas baltas4.00 Eur


Nosies plovimas, pagal ajurveda, tai kasdienė higienos procedūra. Ši procedūra padeda kai nosis užsikimšus, išausėjusi, esant alergijoms ir sinusitams. Ši procedūra rekomenduojama ir esant galvos, kaklo skausmams, bei knarkimui. Tai nebrangi ir efektyvi procedūra, suteiksianti greitą palengvėjimą. Tereikia druskos ir šilto vandens. Mes rekomenduojame naudoti jūros arba Himalajų druską, nes ji švelnesnė gleivinei, ją natūraliai drėkina. 

Naudojimas: Pirmiausia pasiruoškite tirpalą - pašildykite distiliuotą ar virintą vandenį iki kūno temperatūros, įberkite druskos (1/4 arbatinio šaukštelio stiklinei vandens) , išmaišykite, kol pilnai ištirps. Tuomet pripildykite tirpalu indelį, uždenkite dangtelį, pasilenkite virš kriauklės, švelniai įkiškite indelio snapelį į vieną nosies landą, kvėpuokite per burną, pasukite galvą į šoną, kad tirpalas tekėtų per laisvąją nosies landą. Kai indelis bus tuščias, ištraukite jį, atsukite veidą į kriauklę ir smarkiai iškvėpkite per nosį, neužspausdami rankomis šnervių. Pripildykite tirpalu indelį ir pakartokite procedūrą kitai nosies landai. Jei jaučiate deginantį jausmą nuo tirpalo, įberkite šiek tiek daugiau druskos. Jei vanduo neišbėga, nes abi nosies landos užsikimšusios - palaikykite tirpalą keletą sekundžių nosyje, tada atsukite veida i kriauklę, leiskite tirpalui ištekėti ir pabandykite dar kartą. Jei vanduo patenka į burną -galbūt smakras per žemai - spauskite smakrą link krūtinės. Būtinai gerai išplaukite indelį po kiekvienos procedūros. 

 

Nuorodoje yra video, kaip atlikti procedūrą: 

http://www.himalayaninstitute.org/products-publications/neti-pot-products/neti-pot-demo-guide/

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kontaktai

Kaunas, Kęstučio 44
Tel.: 221303, 865998012
El.paštas: kaunas@ajurvedavisiems.lt
Darbo laikas:
I - 11-19
II - 11-19
III - 11-19
IV - 11-19
V - 11-19
VI - 11-16
VII - nedirbame
 

Duomenų apsaugos politika

Mes vertiname savo klientų saugumą, tad užsakymui įvykdyti reikalingi duomenys niekada nebus perduoti tretiesiems asmenims, nesusijusiems su užsakymo įvykdymu. 

Paspausdami mygtuką "Siųsti užsakymą" Jūs sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys bus naudojami tik užsakymo įvykdymo tikslu. Jūsų telefono numeris, pristatytmo adresas ir kontaktinis vardas bus pateiktas pristatymo kompanijai ir naudojamas tik siuntos pristatymo ir įteikimo tikslu. 

Jokie naujienlaiškiai ar informacija be atskiro Jūsų sutikimo nebus siunčiama.