Dantų pasta Red



Gamintojas: Dabur

Užsakyti:
Talpa:Kaina:Kiekis:
100 ml4.00 Eur


Unikali dantų pasta, skirta tiek vaikams, tiek suaugusiems, puikiai saugo dantis ir burnos gleivinę.

Sudėtis - vaistažolių ekstraktai:
Imbieras, juodieji pipirai, ankštiniai pipirai, zantoksiliums - 0.775 % w/w, kvapniojo gvazdiko aliejus - 0.32 % w/w, lauras - 0.38 % w/w, pipirmėtė - 0.28 % w/w, kalcio karbonatas, distiliuotas vanduo, glicerinas, natrio laurisulfatas.

Ėduonis. Zantoksiliuomo, ankštinių pipirų, lauro ir kitų vaistažolių ekstraktai, pasižymintys unikaliomis antimikrobinėmis ir antivirusinėmis savybėmis, stabdo bakterijų, sukeliančių kariesą, dauginimąsi ir atstato normalią mikroflorą burnos ertmėje. Gvazdikų aliejus stiprina dantų emalį.

Parodontozė - chroniškas uždegiminis procesas, žalojantis dantų šaknis saugančius audinius. Būtent dėl parodontozės, o ne dėl karieso netenkame dantų. Juodųjų pipirų, ankštinių pipirų, lauro ir kitų vaistažolių ekstraktai puikiai stabdo infekcinius procesus dantenose, mažina dantenų uždegimą, atstato imunitetą ir stimuliuoja dantis palaikančių audinių regeneraciją - šalina pagrindines parodontozės priežastis ir pasekmes.

Dantų apnašos ir akmenys. Natūralus kalcio karbonatas, augalinis glicerinas ir natūralus natrio laurilsulfatas valo dantų apnašas ir neleidžia susidaryti akmenims.

Stomatitas - liga, pasireiškianti ilgai negyjančiomis žazdelėmis burnos ertmėje. Stomatitas atsiranda susilpnėjus imunitetui, kai burnos gleivinėje intensyviai dauginasi bakterijos ir virusai. Ankštinių pipirų, lauro, kitų vaistažolių ekstraktai ir molio milteliai veikia šias bakterijas ir virusus. Gvazdikai ir zantoksiliumas veikia kaip antiseptikai, nuskausmina, panaikina uždegiminius procesus.

Halitozė - blogas burnos kvapas, dažniausiai atsirandantis dėl pažeistos mikrofloros burnos ertmėje. Antimikrobinis ir antivirusinis gvazdikų, pipiro poviekis stabdo bakterinių apnašų susidarymą ir atstato burnos ertmės mikroflorą. Pipirmėtė ir imbieras ilgam suteikia gaivumo.

Raudonosios dantų pastos vartojimas taip pat stiprina dantų emalį. Vaistažolių ekstraktai ir raudonasis molis - unikalus gamtinių mikroelementų kompleksas, kuriame be kitų komponentų yra ir fluoro, ir kalcio, ir fosforo, ir silicio bei aliuminio, geležies, lantano ir chromo junginių.

Vartojimo būdas:

-Vartokite dantų šepetėlį su švelniais šereliais.
-Kruopščiai, sukamaisiais judesiais arba švelniai masažuodami nuo dantenų į viršų valykite dantis kiekvieną rytą ir vakarą.
-Apribokite ar atsisakykite gazuotų gėrimų, ledinukų, saldumynų, kurie prilimpa prie dantų ir gadina dantų emalį, silpnina kaulus ir dantis.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kontaktai

Kaunas, Kęstučio 44
Tel.: 221303, 865998012
El.paštas: kaunas@ajurvedavisiems.lt
Darbo laikas:
I - 11-19
II - 11-19
III - 11-19
IV - 11-19
V - 11-19
VI - 11-16
VII - nedirbame
 

Duomenų apsaugos politika

Mes vertiname savo klientų saugumą, tad užsakymui įvykdyti reikalingi duomenys niekada nebus perduoti tretiesiems asmenims, nesusijusiems su užsakymo įvykdymu. 

Paspausdami mygtuką "Siųsti užsakymą" Jūs sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys bus naudojami tik užsakymo įvykdymo tikslu. Jūsų telefono numeris, pristatytmo adresas ir kontaktinis vardas bus pateiktas pristatymo kompanijai ir naudojamas tik siuntos pristatymo ir įteikimo tikslu. 

Jokie naujienlaiškiai ar informacija be atskiro Jūsų sutikimo nebus siunčiama.