Argano milteliai





Užsakyti:
Talpa:Kaina:Kiekis:
50g4.00 Euršiuo metu prekės neturime


100%  grynumo Argano milteliai iš Maroko

Gaunami šie  milteliai sutrynus Argano vaisiaus kevalą.

Visiškai natūrali ir ekologiška priemonė veido valymui.

Ypatingai švelnūs milteliai padeda pašalinti negyvą odos sluoksnį ir oda tampa labai švelni, glotni, natūraliai spindinti. Tereikia nedidelį kiekį miltelių sumaišyti su vandeniu, kol taps košelės konsistencijos, ir naudoti kaip veido šveitiklį.

Dėl ypatingo švelnumo, gali būti naudojamas kas dieną. Odos spalva tampa lygesnė, padeda pašalinti inkštirus ir pigmentines dėmes, taip pat gaivina ir jaunina odą. 

Sumaišius su Argano aliejumi gausite prabangią giliai veikiančią odos priežiūros priemonę, kurią galite naudodti kaip kaukę, lūpų ar tradicinį šveitiklį. 

 

Tik vienas prausimasis ir jūs pajusite skirtumą!

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kontaktai

Kaunas, Kęstučio 44
Tel.: 221303, 865998012
El.paštas: kaunas@ajurvedavisiems.lt
Darbo laikas:
I - 11-19
II - 11-19
III - 11-19
IV - 11-19
V - 11-19
VI - 11-16
VII - nedirbame
 

Duomenų apsaugos politika

Mes vertiname savo klientų saugumą, tad užsakymui įvykdyti reikalingi duomenys niekada nebus perduoti tretiesiems asmenims, nesusijusiems su užsakymo įvykdymu. 

Paspausdami mygtuką "Siųsti užsakymą" Jūs sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys bus naudojami tik užsakymo įvykdymo tikslu. Jūsų telefono numeris, pristatytmo adresas ir kontaktinis vardas bus pateiktas pristatymo kompanijai ir naudojamas tik siuntos pristatymo ir įteikimo tikslu. 

Jokie naujienlaiškiai ar informacija be atskiro Jūsų sutikimo nebus siunčiama.